Har du sykkel stående her må den flyttes før 1 mai

Image

Det har vært stor interesse for tildeling av sykkelparkeringsplasser. Når fristen utløp den 1 mars var det flere interessenter enn hva vi får av plasser. Vi bruker «førstemann til mølla»- prinsippet, og slik det ser ut nå, vil de som meldte interesse før 10 februar få plasser i denne omgangen.
Montering av stativene vil foregå i tidsrommet 7 – 15 mai. Vi må rydde plass for oppsett av stativene Det innebærer at alle som har sykler stående i garasjen K1 ved inngangen til B3 og vis a vis bilparkeringsplass 153 – 155 må flytte syklene før 1 mai. Vi beklager ulempen dette medfører.
Sykkelstativene blir fjernet fra denne plassen og kan gjenbrukes.

Hilsen styret i DLG.

Tid for vårdugnad torsdag 3 mai kl 17

Vi møter opp ved boden på «ovalen» foran B6 for instruks og utdeling av koster/raker/sekker etc. 

Ta gjerne med barna. De får egne raker og spader og synes det er morsomt å jobbe sammen med de voksne.  Vi starter kl. 1700 slik at barna kan bli med, men hvis det er for tidlig for noen, er det helt greit å møte opp litt senere. 

Når vi har holdt på en stund og blitt sultne, samles vi på torget for hyggelig samvær. Der får dere litt å spise og drikke. Bakeriet baker boller til barna.

Det blir satt opp kontainere helgen før dugnaden 27-30/04, slik at du kan rydde i boder og skap og kvitte deg med skrot og skrap.

Defekte sykler kastes. Det samme gjelder for gjenstander som ikke hører hjemme i garasjen.

Vi gleder oss til å se dere på dugnad!

Hilsen styret i Det Lille Grønne

Mer informasjon om biler som må flyttes ifm montering av ladere i garasjen

Det er endringer mht fremdrift (litt foran planen) og hvor flatkablene legges derfor er det endringer mht flytting og fjerning av biler i uke 15, fra og med 9 april til og med fredag 13 april.

A3:

Bil og Motorsykkel på plass 114 må flyttes ca 1 m ut fra vegg

A5/A7:

Bilene på plassene, 133,134,136 må FJERNES ( stå på gjesteparkering)

B6: Bilene på plassene fra og med 60 til og med 66 og fra og med 85 til og med 89 KAN STÅ

Bilene på plassene 71 og 75 må FJERNES ( stå på gjesteparkeringen)

 C1:

Bilene på plassene fra og med124 til og med 132 må FJERNES (stå på gjesteparkering)

C2:        

Bilene på plassene fra og med 158 til og med 169 KAN STÅ. Bil på plass 135 må FJERNES (stå på gjesteparkering).

Biler på gjesteparkering må ha lapp i vinduet: Står her pga El-bil arbeid.

Hilsen

DLG-styret.

Strømutkobling på deler av Lilleborg tirsdag 10. april 10:00-14:00

I forbindelse med Sønnicos pågående utbygging av ladeanlegg for elbil i K1+K2 garasjen på Lilleborg, varsles det herved om planlagt utkobling av strøm pga arbeider i hovedtavla for den ene trafoen. Utkoblingen vil gjennomføres Uke 15 – Tirsdag 10. april kl 10:00 – 14:00.

Så vidt vi vet vil utkoblingen omfatte byggene B1, B2, B6, garasjekursene (K1/K2) og alt av næringslokaler (med mer) under B-byggene ut mot Ivan Bjørndals gate. Utkoblingen vil ikke omfatte A2, A3, A4, A5/7, B3, B4, B5, C1 og C2. Disse byggene henger på den andre trafoen.

Utkoblingen vil starte kl. 10:00 og vil trolig ikke vare i fullt 4 timer, men dette er perioden som varsles. Vi beklager det ubehag dette måtte medføre.

Mvh elbilgruppa i sameiet Det Lille Grønne