Mer om sykkelparkering

sykkel2

SYKKELPARKERING

NÅ HAR DET VÆRT DUGNAD, OG VI HAR FJERNET ALLE SYKLENE SOM STO IGJEN PÅ PARKERINGSPLASSENE INNENFOR INNGANGEN VED SULTAN.  DETTE MÅTTE GJØRES SOM SISTE LEDD I OVERTAKELSE AV P-PLASSER FRA NCC.  SYKLENE ER SATT TIL OPPBEVARING PÅ ET AVLÅST, TRYGT STED.

Hvis du savner sykkelen din, vennligst kontakt vaktmester Rudolfsen på telefon 90517266.

Defekte sykler er kastet.

Vi beklager det korte varslet som ble gitt. Styret i DLG jobber med å etablere en sykkelplan for Lilleborg, og vil legge ut nærmere informasjon på Lilleborger.no.

Gode innspill og ideer til sykkelplan mottas gjerne gjennom styret i ditt sameie.

Høstens dugnad i Ivan Bjørndal gate tirsdag 18 oktober kl 17:00

dugnad

VELKOMMEN TIL HØST-DUGNAD TIRSDAG

  1. OKTOBER KL. 17.00

Vi møter opp ved boden på «ovalen» foran B6 for instruks og utdeling av koster/raker/sekker etc.  Ta med barna. De får egne raker og spader og synes det er morsomt å jobbe sammen med de voksne.

Når det blir mørkt samles vi for hyggelig samvær og servering på Copa con Oro.  Du slipper å lage middag den dagen.

I år blir det satt opp containere helgen før dugnaden, slik at du kan rydde i boder og skap og kvitte deg med skrot og skrap.  Når du rydder, finner du kanskje også brukbare ting som du ikke lenger trenger, men som kanskje naboen blir glad for, derfor blir det også i år arrangert

BYTTEMARKED i forkant av dugnaden SØNDAG 16. OKTOBER byttedag

På plenen foran «Det andre teatret» (A6) blir det byttemarked for Lilleborgerne. Her kan du gi fra deg noe brukbart du ikke lenger trenger og kanskje gå hjem med noe fint som naboen din ikke lenger har bruk for. Det er mye bedre enn å kaste ting rett i containeren. Alt som ikke blir plukket opp blir gitt videre til veldedige formål.

Det blir vaffelsteking og god stemning, så møt opp!

 Containere blir utplassert fredag 14. oktober på ettermiddagen og kjørt bort mandag 17. oktober.  Nye containere blir så utplassert til dugnaden om morgnen 18. oktober.

Garasje/fellesarealer

Løse gjenstander i garasjeanlegget og fellesarealene (for eksempel dekk) vil bli kastet på dugnaden.

Sykkelparkeringen stenges

De siste garasjeplassene legges nå ut for salg, og vil bli tatt i bruk i løpet av kort tid.

Alle sykler plassert ved inngangen til K1 må fjernes. Dette gjelder og sykler som er plassert langs bodveggen. Sykler som ikke er fjernet innen dugnaden vil bli fjernet og plassert annet sted. Sykler som fremstår som forlatte vil bli kassert.

Vi håper flest mulig vil fjerne sykkelen sin selv før den tid, ettersom styret ikke tar ansvar for hva som måtte skje med syklene etter at de er fjernet.   

 Vi ser og på muligheten for å investere i oppgraderte løsninger for sykkel, men om det blir aktuelt er de ikke ferdige på en god stund. I mellomtiden må vi klare oss med det vi har per i dag. Det er mange ledige stativer mellom B-blokkene og bak teateret. Styret ber om at alle som har mulighet til det, å bruke egen bod til lagring. Dette gjelder særlig de av oss som ikke bruker sykkelen hver dag.

Hilsen DLG-styret.