Rengjøring av gulv i garasjene

Jeg blir sinna når jeg hører hvor mange bileiere som ikke flyttet bilene sine slik at garasjegulvet kunne rengjøres som planlagt. Et godt fungerende bomiljø er avhengig av at vi alle følger opp sånne pålegg, og ingen kan vel påberope seg manglende varsling?

Lilleborg er et kollektiv der det vi får tilbake er avhengig av vår felles innsats og våre felles holdninger. Det gjelder både trivsel og økonomi.

Noen føler seg sikkert høyt hevet over slike trivialiteter, men er det virkelig noen som tror at når de forlater møbler og andre store gjenstander i søppelbodene, så kommer det noen og fjerner dette på magisk vis? Det gjør det ikke.

Derimot koster det oss alle på Lilleborg betydelige beløp å bli kvitt elendigheten som etterlates. Tenk på det neste gang fristelsen oppstår.

Beste hilsen
Ingrid Skulstad
B2

Informasjon fra DLG til beboerne på Lilleborg

Innbrudd

I den senere tid har det vært flere innbrudd, både i en leilighet, i boder og biler plassert i garasjeanlegget samt i flere næringslokaler. Garasjeanlegget er videoovervåket. I tillegg vokter NOKAS hele anlegget to ganger i løpet av natten. Vakten har med en hund. NOKAS rapporterer til styret alle episoder som registreres. Styret har også tatt opp med NCC for å kartlegge hvem som NCC har gitt tilgang til garasjeanlegget. Til tross for de tiltak som styret har satt i gang, har man ikke ungått slike innbrudd. Styret frykter for at uvedkommende kommer inn i garasjeanlegget i forbindelse med inn- og utkjøring. Styret vil derfor oppfordre all ved inn- og utkjøring å stoppe og forsikre seg om at garasjeporten er nede før man kjører videre. Styret håper at dette vil kunne bidra til å forhindre at uvedkommende kommer inn i garasjeanlegget. Forøvrig vil styret oppfordre alle til å være på vakt og varsle om mistenkelige forhold.

Tap av garasjebrikker

Pauliene v.D. Dool som sitter i styret i DLG har ansvaret for adgangsbrikkene til garasjeanlegget. Hun har erfart at beboere ikke rapporterer raskt nok når disse kommer bort. Dette kan derfor medføre at utenforstående får tilgang til garasjeanlegget. Garasjebrikkene er registrert, og den enekelte brikke kan bli deaktivert dersom den mistes. Det er derfor særdeles viktig at den enekelte varsler om dette omgående, slik at brikken blir deaktivert og at dette vil kunne bidra til at uvedkommende ikke kommer inn i garasjeanlegget.

Mvh Styret i Lilleborg “Det lille Grønne”