Det Andre Teateret på Lilleborg


Mye nytt skjer på Lilleborg for tiden. Nå har også Det Andre Teateret etablert seg her. DAT er først og fremst en scene for improvisasjonsteater, men har også andre typer forestillinger. Som de sier selv: “nesten som ordentlig teater, bare morsommere”.   Se mer på nettsidene til Det Andre Teateret.  Det Andre Teateret har også sin egen Bar og Cafe – Den Andre Cafeen – som undertegnede kan skrive under på har blitt riktig så flott. Det Andre Teateret har forestillinger nesten hver dag. Program finner du her. Husk å kjøpe popcorn fra den flotte popcornmaskina i billettluka ved inngangen til salen.

 

Oslolosen på Lilleborg

Det Andre Teateret åpner nå på Lilleborg. I den forbindelse har Oslolosen Kjell Aronsen besøkt oss og gitt litt bakgrunn fra dem gamle goe daaaer da dem laga Såpe, Aske, Bask, Besk og Bøsk. Denna prodduksjonen er nå desverre lagt ned til fordel for møkkete teaterfolk og KUNSTNERPAKK. Det er en SKAM. Se innslaget her på YouTube. Oslolosen kan også fortelle at i såpeproduksjonen på Lilleborg i gamle daer benytta man fett fra daue tatere.

Allstar Teatersport

Teatersport Oslo, Improtent og Teater Liksom – de tre fremste improgruppene i Norge utfordrer til en kamp på liv og død.
Bermudatriangelet innenfor norsk improteater skal skille klinten fra hveten og en gang for alle finne ut hvem som er best.

Med: Harald Eia, Mats Eldøen, Helen Vikstvedt, Nils Petter Mørland, Veslemøy Mørkrid, Cathrine Frost Andersen, Camilla Frey, Ingvild Haugstad og Tony Totino

…Musikk: Torbjørn Vikstvedt
Konferansier: August Sanengen

Storsalen – Det Norske Studentersamfund – Chateau Neuf
Pris: 200,- / 150,- (medl. DNS). + bill.avg
Billetter på billettservice.no / 815 33133 / Posten, Narvesen og 7-Eleven

I mars/april 2011 åpner det helt ferske osloteateret ”Det Andre Teateret” sine dører på Lilleborg mellom Sagene og Torshov. ”Det Andre Teateret” er det første teatret i Oslo som bare har unge folk som målgruppe. Det som nå ser ut som en postapokalyptisk slagmark i de gamle fabrikklokalene til Lillborg langs Akerselva, skal bli et skranglete og hyggelig teater med impro og mye annet rart
teater.

Lørdag 27. november kl.19.30 samles eliten av norske improvisatører for å samle inn penger til støtte for teatret.