Mer om sykkelparkering

sykkel2

SYKKELPARKERING

NÅ HAR DET VÆRT DUGNAD, OG VI HAR FJERNET ALLE SYKLENE SOM STO IGJEN PÅ PARKERINGSPLASSENE INNENFOR INNGANGEN VED SULTAN.  DETTE MÅTTE GJØRES SOM SISTE LEDD I OVERTAKELSE AV P-PLASSER FRA NCC.  SYKLENE ER SATT TIL OPPBEVARING PÅ ET AVLÅST, TRYGT STED.

Hvis du savner sykkelen din, vennligst kontakt vaktmester Rudolfsen på telefon 90517266.

Defekte sykler er kastet.

Vi beklager det korte varslet som ble gitt. Styret i DLG jobber med å etablere en sykkelplan for Lilleborg, og vil legge ut nærmere informasjon på Lilleborger.no.

Gode innspill og ideer til sykkelplan mottas gjerne gjennom styret i ditt sameie.

Igangsetting med C1 fra 17. oktober

I følge informasjon fra NCC’s prosjektleder Finn Ove Hylen, vil arbeider med C1  igangsettes i starten av uke 42, mao ca 17. oktober. Det vil bli satt opp byggegjerde i Ivan Bjørndals gate som etterhvert vil kunne gi redusert fremkommelighet pga innsnevring. NCC har fått innvilget dispensasjon fra støyforskriftene i perioden 10. oktober til 23. desember innenfor tidsrommet 07:00-18:00. Spunting forventes gjennomført i tidsrommet 08:00-16:00 med en times pause midt på dagen.

Informasjonsbrev 08 fra Finn Ove Hylen – NCC

Riggplan spunting

Oslolosen på Lilleborg

Det Andre Teateret åpner nå på Lilleborg. I den forbindelse har Oslolosen Kjell Aronsen besøkt oss og gitt litt bakgrunn fra dem gamle goe daaaer da dem laga Såpe, Aske, Bask, Besk og Bøsk. Denna prodduksjonen er nå desverre lagt ned til fordel for møkkete teaterfolk og KUNSTNERPAKK. Det er en SKAM. Se innslaget her på YouTube. Oslolosen kan også fortelle at i såpeproduksjonen på Lilleborg i gamle daer benytta man fett fra daue tatere.

Nytt på Lilleborg – The International Theatre Academy

Vi kan med glede informere om at det etableres en ny bedrift i lokalet i B4 (Ivan Bjørndalsgate 28).

The International Theatre Academy Norway er en internasjonal teater og gründer skole som er drevet av Jim Hart. Skolens kontaktinformasjon er:

Jim Hart
Rektor of TITAN Teaterskole
www.titanteaterskole.no
www.harttechnique.wordpress.com
Tlf: 95 88 97 75

Vi er i gang med klargjøring av lokalene og skolen planlegger en åpning snart. (Nærmere informasjon om dette vil komme). Skolen vil ha 2 klasser med til sammen ca 35 elever det første året.

Vi ønsker Jim velkommen og synes det er spesielt hyggelig at han vil etablere seg på området. Vi er sikre på at skolen vil bli en viktig bidragsyter til det nye kreative miljøet på Lilleborg.

Julegrantenning 1. søndag i advent 2009

Søndag 29. november var det på nytt tid for Julegrantenning på Lilleborg. Dette har rukket å bli en fin tradisjon som settes pris på av Lilleborg-beboere og andre gjester. Copa con Oro besørget som vanlig gløgg, boller og juleverksted for de minste. Etter tenningen av Julegrana, fikk vi oppleve en julekonsert med jentekoret  STAS som også skal holde en konsert i Ila kirke før jul. Koret akkompagnerte på en ypperlig måte de obligatriske rundene rundt treet.

Til slutt kom heldigvis Julenissen. Årets nisse var ikke lett å bli klok på. Det er mulig han kom fra Finland.

Astronomi på Lilleborg

Etter å ha høstet stor begeistring for sin fotoutstilling under “Elvelangs i Fakkellys” har Copa Con Oro inngått et samarbeid med Astronomiåret 2009 om en storslått utendørs utstilling til glede for hele bydelens befolkning. Utstillingen, som har fått navnet Oppdag universet!, har 42 bilder i kjempeformat som alle ledsages av korte, forklarende tekster. Les mer her.astronomi