Parkering av sykler i garasjen

Parkering av sykler i garasjen utenom på din egen parkeringsplass er kun er tillat
på sykkelparkering områdene med sykkelstativ. Sykkelen skal ha oblat fra DLG.

 • SykkelParkering1 (SP1) – foran IB gt 20/K1
 • SykkelParkering2 (SP2) – foran IB gt 16/K1
 • SykkelParkering3 (SP3) – foran IB gt 2 og 10/K1

Det er desverre ingen ledige plasser for øyeblikket. Legg igjen kontaktinformasjon og vi kontakter deg når noe blir ledig.

Mvh DLG styret v Sykkelansvarlig Pauliene van den Dool

Musikkfest på en av Oslos flotteste og grønneste utescener ved Lilleborg Torg

I år samarbeider Astral med klubbkonseptet Die With Your Boots On om å bringe god musikk til folket! Vi tilbyr er variert program med en rekke fremragende artister innenfor americana, roots og country.

 • Musikkprogram:
 • 12:00 – Daelen
 • 13:00 – Kreg Viesselman
 • 14:00 – Norsk Americana Forum pres.: Linda Kvam, Ottar Big Hand, Hege Oversveen Music, Bjørn Nilsen og Tore Blestrud
 • 14:45 – NOR59 – scene 2 ved fontenen
 • 15:00 – Tonje Halbjørhus
 • 16:00 – Borgar Storebråten
 • 17:00 – Country Heroes
 • 18:00 – Kenneth Norum Music
 • 19:00 – Darling West
 • 20:00 – Robert Moses & the Harmony Crusaders
 • 21:00 – Nachspiel inne på Astral – DWYBO snurrer skiver !

Program for lørdag 2 juni

 • Som vanlig på første lørdag å Lilleborg Torg er det gratis hest og vogn langs Akerselva, Tarzantau, gratis pølser til de under 12 år mm. i regi av 8.2.
 • Premiere på et nytt konsept LØRDAGSMARKED  fra 12 – 18.00 ! Det skal være bredde i attraktive ting å se på og kanskje også å kjøpe og muligens også fra lokale butikker og leverandører til restaurantene
 • Astral har satt sammen musikk-middag fra kl 17 booking@astraloslo.com, tlf 93028888 eller Astrals nettsted

Musikk på utescenen fra kl 12 – 21

Se mer informasjon hos Musikkfest Oslo 2018

Strømutkobling på deler av Lilleborg tirsdag 10. april 10:00-14:00

I forbindelse med Sønnicos pågående utbygging av ladeanlegg for elbil i K1+K2 garasjen på Lilleborg, varsles det herved om planlagt utkobling av strøm pga arbeider i hovedtavla for den ene trafoen. Utkoblingen vil gjennomføres Uke 15 – Tirsdag 10. april kl 10:00 – 14:00.

Så vidt vi vet vil utkoblingen omfatte byggene B1, B2, B6, garasjekursene (K1/K2) og alt av næringslokaler (med mer) under B-byggene ut mot Ivan Bjørndals gate. Utkoblingen vil ikke omfatte A2, A3, A4, A5/7, B3, B4, B5, C1 og C2. Disse byggene henger på den andre trafoen.

Utkoblingen vil starte kl. 10:00 og vil trolig ikke vare i fullt 4 timer, men dette er perioden som varsles. Vi beklager det ubehag dette måtte medføre.

Mvh elbilgruppa i sameiet Det Lille Grønne

Utbygging av elbil ladeanlegg i gang

Som mange har lagt merke til, har el-installasjonsfirmaet Sønnico satt i gang med å bygge ut infrastrukturen for ladeanlegget for elbiler i garasjen på Lilleborg.

Flytting av biler: For at Sønnico skal komme til og få gjort jobben sin, vil en del biler måtte flyttes ca 1,5m ut fra veggen alternativt flyttes helt over på gjesteparkeringen i perioden utbyggingen gjennomføres. Det vil bli lagt ut informasjon her på www.lilleborger.no om hvilke biler og i hvilke tidsrom dette gjelder.

Smalere kjørefelt: I utbyggingsperioden vil det på noen steder bli smalere kjørefelt enn vanlig. Både på grunn av at utstyr må plasseres i kjørebanen og at det er biler som må flyttes halvveigs ut av sin plass for å gi rom for Sønnico til å arbeide. Det er derfor viktig at alle KJØRER FORSIKTIG slik at ulykker unngås.

Vi forsøker å nå hver enkelt bileier når det er aktuelt å flytte på biler, men det er ikke alltid mulig. 

Mvh Elbilgruppa i DLG

 

Musikkfest Oslo 2017 – Lilleborg Torg Lørdag 3. Juni

For første gang er scenen ved elva på Lilleborg med i det årlige arrangementet Musikkfest. Arrangør er Astral i samarbeide med  8,2 / Brødrene Placht As.

Her ved Akerselvas bredde kan du oppleve variert musikk helt gratis. Restaurant Astral er ikke åpent for publikum denne dagen pga privat arrangement, men står for servering ute av både vått og tørt, varmt og kaldt. Det vil bli benker og bord på plassen foran scenen.

Vi har et knippe flotte artister innenfor både Americana, singer/songwriter og country du kan se frem til å høre. Nå har du sjansen til en hel ettermiddag / kveld med flott musikk helt gratis, i tøffelavstand hjemmefra.

For å sjekke ut artister kan du se og følge med på  på arrangementssiden :  https://www.facebook.com/events/1052960894837753/?fref=ts

Det er bare å begynne å glede seg – og ta med kjæresten, unger, naboer, foreldre, sjefen eller bare deg selv 🙂

1545-1630 Marte Dæhlen 
1645-1800 Country Heroes 
1810-1850 Jonas Aasen & The Wranglers 
1900-1925 Johan Berggren
1930-2000 Harald Thune

Lademuligheter for elbil på Lilleborg

salto type 2 uttakDet har i den senere tid blitt jobbet for å kunne tilby beboere ladepunkter for elbil i garasjen på Lilleborg. Endelig teknisk løsning og avtalemessig regulering er ikke landet, men følgende prinsipper ser ut til å kunne bli gjeldende:

 • Beboere som ønsker lademuligheter på sin faste plass, vil kunne få dette bygd ut i nærmeste fremtid. Man vil kunne sette seg på en bindende liste, der det foretas en samlet utbygging. Hvis du er interessert i dette, send en mail til elbil@lilleborger.no .
 • Trolig vil man gå for en løsning der det standariseres på separate 16A enfase 230V kurser med en type 2 mode 3 uttak (også kalt ‘Mennekes kontakt ‘) for hver parkeringsplass. Enten direkte eller med overganger fra 3-part kan slik kontakt brukes av de fleste biltyper i dag og fremover. Den er også etablert som europeisk standard. Hvis løsningen som velges støtter dette, vil det bli tilbudt større effekt (inntil 22kW).
 • Siden kontakten vil være reservert for den som disponerer plassen, vil vedkommende måtte betale investeringskostnaden selv. Kostnad er avhengig av ulike faktorer og kan for eksempel komme på totalt ca 20.000.
 • Kostnad til vedlikehold og strøm belastes hver enkelt bruker/beboer.

 

Omregulering og utbygging på lagertomta ved Bentsebrua, Treschows gate 16

Arcasa Arkitekter jobber med omreguleringssak med Oslo Kommune i forbindelse med planlagt utbygging av leiligheter på tomta som nå er tilholdssted for Lilleborg fabrikkers lager ved Bentsebrua.

Saksdokumentasjon sak 201310047 Treschows gate 16

Saksdokumentasjon sak 201309174 Treschows gate 16

Kartutsnitt

Se også

Download (PDF, 892KB)

Download (PDF, 503KB)

Vedtatte parkeringsbestemmelser gjesteparkering i K1

Etter at prosessen med ommerking, sanering av parkeringsplasser med utilstrekkelig størrelse og opprydning i gjesteparkeringen nå er ferdig har følgende takster blitt vedtatt av styret i DLG parkeringfor gjesteparkeringen. Dette vil gjelde fra 01. Juli 2013. Automat er oppsatt.

 • Man – Fre 07 – 19:          4 timer gratisparkering, deretter kr 20/time, kr 100/ døgn.
 • Utenom overnevnte tider: 4 timer gratisparkering, deretter kr 10/time, kr 50/ døgn.